Kerstpakketten!

  • 22-5-2013

Al vele jaren geleden is het geven van kerstpakketten ontstaan. Wat is er dan ook leuker dan je werknemers eens flink te verwennen met mooie en originele kerstpakketten.

Het ontstaan van kerstpakketten!

Al vele jaren geleden is het geven van kerstpakketten ontstaan. Wat is er dan ook leuker dan je werknemers eens flink te verwennen met mooie en originele kerstpakketten. Het geven van kerstpakketten is ontstaan aan het begin van de 19e eeuw, bij boerderijen.

Het personeel mocht tweede kerstdag naar huis en kreeg dan het een en ander te eten en drinken mee naar huis. In de loop der jaren werd dit overgenomen door andere bedrijven en zo ontstonden de kerstpakketten.

Kerstpakketten trends

Ook op het gebied van kerstpakketten zijn er steeds nieuwe trends, om zo elk jaar weer vernieuwende en originele kerstpakketten aan te kunnen bieden. De huidige trends zijn vooral gericht op duurzaamheid, goede doelen en uw personeel zelf kerstpakketten kunnen laten kiezen.

deKerstpakketspecialist.nl is volledig ingespeeld op deze trends en biedt u dan ook een ruim assortiment kerstgeschenken en kerstpakketten aan.

Kerstpakketten bij deKerstpakketspecialist.nl

Wilt u ook uw medewerkers verwennen met mooie kerstpakketten? Dan bent u bij deKerstpakketspecialist.nl aan het juiste adres. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wij bieden u een ruim assortiment en onze specialisten geven u graag een passend advies.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Al vanaf 60 stuks kunnen wij voor u unieke kerstpakketten samenstellen die passen bij uw doelgroep of uw personeel. Ook voor goede ideeën en de laatste trends op het gebied van kerstpakketten bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u liever een persoonlijk advies? Graag nodigen we u dan uit om een bezoek te brengen aan onze showroom, zodat één van onze specialisten samen met u kan kijken naar uw ideeën om zo tot een passende oplossing te komen.

Meer weten?

Bekijk ons gehele assortiment of bekijk wat de mogelijkheden zijn uw pen te voorzien van uw logo of boodschap. Heeft u vragen of wilt u meer weten, neem contact op met één van onze specialisten.  Wilt u op de hoogte blijven, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Email: sales@wot-p.nl   Bel ons: (+31) 0416-671777

 

Een greep uit ons assortiment:

Kerstpakketten - Maatwerkpakket - Eindejaarsgeschenk - Fairtrade - Culinair - Milieu bewust - Wijngeschenken - Ontspanning