Team WOT-P

Het specialisten team

Met onze bescheiden doch bijzonder klant- en servicegerichte organisatie bedenken en leveren wij u onderscheidende, effectieve, promotionele producten.

Medewerkers

Ons team telt 9 specialisten die enthousiast, gedreven en op betrokken wijze ieder hun steentje bijdragen aan het succes van WOT-P. Iedereen is ervan doordrongen dat elke opdracht, groot of klein, tot ieders volle tevredenheid behandeld moet worden.

team-banner.jpg

Effectieve Aanpak

Open communicatie, korte lijnen, een nuchtere aanpak en een prettige sfeer staan garant voor een vlot en soepel verlopend werkproces. Onze specialisten kijken niet alleen naar trends, maar hebben vooral oog voor toepasbaarheid, mogelijkheid tot branding, detail en kwaliteit. De mensen van WOT-P zijn er op getraind om juist dát te herkennen. Zij helpen u graag, op een professionele manier, het juiste product te vinden voor uw promotionele actie

Disciplines

Kortweg omvatten onze werkzaamheden de volgende displines: Accountmangement, sourcing en inkoop, creatie- en conceptontwikkeling, studio- en dtp- werkzaamheden, productie- en orderbegeleiging, kwaliteitscontrole en logistiek.